perjantai 8. elokuuta 2014

Täplätouhuja

Ukkoskuurot saavat hautovan ilman välillä hetkellisesti raikastumaan ja me tytöthän otetaan siitä ilo irti pitemmillä lenkeillä. Hautovan kuumalla hellesäällä käytän typyt suihkussa ja siten selvitään kyllä vajaa tunti varjoisassa metsässä, mutta onhan se melkoisen rankkaa näillä lämpöasteilla. Raikkaammalla säällä tehdään sitten vähän pitempiä lenkkejä ja molempien aktviivisuustason nousun huomaa selvästi. Viime viikolla tosin osuttiin hiukan kuraisempaan maastoon ja suihkuun päädyttiin vasta lenkin jälkeen… Vaan on tämä kesä ja lämpö ihanaa! :)

Kaunis Sipi metsässä <3
Kura-Pii...
Rally-tokoa olen innostunut nyt treenaileman myös Piitun kanssa kotosalla ja vitsit että sillä olis potkua tähänkin lajiin! :) Välillä pitää ihan huomauttaa, kun mun sormet saa vähän turhan paljon osakseen siitä innosta… Laji ei toki ole meille vieras, mutta hyvin Pii oppii uusiakin juttuja. Takaosan käännökset ovat osoittautumassa haastellisimmiksi, mutta pikkuhiljaa edetään. Liike ei ole helppo terveellekään koiralle ja ohjaaja painotti kärsivällisyyttä ja hidasta etenemistä alkeiskurssilla. Ihaninta on se into millä Piitu tekee ja että vielä yli 7 yhteisen vuoden jälkeenkin mä opin uutta tuosta hömppäliinistä! :)

Vauhti-Pii <3

Siirin kanssa edetään rallyssa tasaisen varmasti. Paikallaolot on meidän ominta aluetta, niissä Siiri todella varma jo nyt asennosta riippumatta. Vauhdin puute mm. seuraamisessa on meidän suurin haaste ja tätä ei ihan uskoisi kun tuon menoa katsoo vaikkapa metsässä… Se on vaan niin vakava aina hommia tehdessä, mutta toivon että mun ohjaamisen parantuessa, se alkais ottaa vähän rennommin, sillä teknisesti me kehitytään hyvin. Nyt on alettu myös vähentämään palkkausta ja jättämään se nami pois kädestä. Osaa liikkeistä oon tehnyt naksuttimen avulla ja se on Siirille kyllä kätevä.

Piitu agsaa <3
Hauskinta itselle on noiden totaalinen erilaisuus treenatessa ja täysin päinvastainen olemus arkeen verrattuna. Siinä missä Siirin vahvuus on tasaisen varmassa, mutta hyvin rauhallisessa suorittamisessa, Piitun vahvuus on sen näyttävä into ajatuksella vauhti korjaa virheet! :) Rally on meille myös siitä kätevä laji, että sitä voi treenailla missä vaan kunhan namia löytyy taskunpohjalta ja hellesään aktivointina se on ihan parasta. Itse olen aika hurahtanut tähän lajiin! :)

Pihan kuumin paikka on Piin lemppari


Piitun agsailu kuvista kiitokset Sipin Hetta-siskon kotiväelle! :)

2 kommenttia:

  1. Ihan maailman ihanimpia kuvia Piitusta, etenkin tuo toinen kuva, jossa on kurainen neiti. Piitu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli eilen vielä kuraisempi ja mä en ollut niin ihastunut… Vaan en henno sitä kieltää siinä kurassa läträämästä kun se saa aina ihan jäätävät hepulit siitä ja on niiiiin ihana kun kahjoilee. :D <3

      Poista