torstai 14. elokuuta 2014

Hiostavaa agiliitoa

Sunnuntain agitreenit pidettiin vaihteeksi ulkona ja vaikka lämpötila ei kovin korkea ollutkaan, ilma oli painostava ja todella hiostava. Tästä huolimatta Siiri oli todella loistava ja teki häntä heiluen kaiken mitä pyydettiin. Viimeisellä radalla oli havaittavissa jo pientä hyytymistä, mutta hienosti meni silti.

Edellisellä kerralla vähän pipariksi mennyt rengas otettiin nyt kerran remmin kanssa varmistellen ja kun se sujui ongelmitta, jätettiin se siihen. Pääpaino treeneissä oli ohjauksissa, kontakteista kentällä ainoana oli keinu. Sitä me ei Siirin kanssa otettu, kun ulkokentän keinua ei saa laskettua matalalle.

Hypyillä tuli takaa kiertoa, joka onnistui, mutta vaatii kyllä vielä saaton ihan perille asti. Isoin ongelma oli mun ennakointi. Olin jo valmiiksi varautunut siihen, ettei se mene ja en saattanut sitä loppuun asti. Siiri himmasi ja jäi odottamaan, että "ai ei tätä, mikäs sitten?"… Kun uskalsin viedä ohjauksen kunnolla loppuun asti, Siiri kyllä loikkasi. Uutena "liikkeenä" tuli myös lähetys hypylle ja takaa leikkaus… Siirille tämä ei sinänsä ollut ongelma, mulle kyllä… Onneksi Sippeä ei haittaa vaikka mamma kesken hypyn törmää takapuoleen! :D

Kepit meni nyt melkoisen sujuvasti jo. Vauhtia on jo tullut niin, että saa olla itse reipas, että ehtii ohjata oikeisiin väleihin. Keppejä otettiin vaan pari kertaa, Sipi kun tuppaa kyllästymään oikeiden välien jankkaamiseen. 

On mulla vaan hyvä koira, vielä kun itse nousis sen tasolle niin hyvä tulis! :)
Loppuun Sipin kaunis ja fiksu pää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti