sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Treenit ensin, huvit sitten

Meillä oli poikkeuksellisesti eilen agsatreenit, kun juhannusta juhliessa menee sunnuntai kuitenkin vielä. ;) Siirille selvästi viileämpi keli ja joku neuvomassa ohjaajaa sopii, se oli loistava taas kerran!

Aloitettiin vauhtiharjoituksella. Hypyltä putkeen ja putkesta hypylle ja toiseen putkeen. Tavoitteena tällä kahdeksikolla oli meidän tapauksessa saada vauhtia ja kokeilla imeekö Siiri vielä yhtään esim. putkeen. Hiukan ajatusta sillä selvästi oli, mutta kyllähän mä sain juosta mukana koko rahan edestä vielä. :) Vauhtia sen sijaan tuli ja selväksi kävi myös ohjaajan hidastava vaikutus… Itselle tuli taas alkuun hosumista, nyt pitää muistaa keskittyä ensin miettimään missä liikun ja miten ohjaan eikä vaan huitoa ja hosua. Ni.

Seuraavaksi harjoiteltiin puomia ensimmäistä kertaa. Siiri ei juuri edes vilkaissut että minne nyt ollaan menossa, lähti vaan kiipeämään. Ekalla kerralla tuli nousun puolivälistä alas, mutta sitten lähti. Vauhtiakin oli heti alkuun niin että sain pistää juoksuksi, että ehdin alastulossa hidastamaan. Hyvin Siiri kuunteli ja pysähtyi targetille eli namialustalle. Namialustan vahvistaminen saatiin kotiläksyksi.

Lopuksi hypättiin muuria. Siiri ei tainnut edes vilkaista koko pömpeliä, hyppi vaan joka kerralla hienosti yli. Kouluttaja-Sannakin totesi, että Siiri on sikäli helppo, ettei se ihmettele mitään uusia esteitä. Silti se ei ole tyhmänrohkea vaan katsoo kyllä missä ja miten menee. Samanlainen Siiri on metsässä liikkuessaan, rohkeasti se menee, mutta myös varovasti ja harkiten.

Hyvä Siiri! <3

Nyt pakkaan typyt taas autoon ja alkamassa on siis huviosuus! Tällä kertaa suunnaksi otetaan ystävien möksä Jaaran kylän Unikalliolla. Rauhallista ja leppoisaa juhannusta kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Selvästi hyvän mielen treenit :) Kuulostaa fiksulta aksakoiralta! Voih, teillä oli varmasti ihana mökkijuhannus ja koirat sai viipottaa vapaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin todennäköisesti torstaina yhtaikaa tallilla treenaamassa, oli ainakin ihan sun näköinen yksi nainen. :) En viitsinyt huudella kun en ollut varma.

      Siiri on loistava, vielä kun mammakin olis... ;)

      Poista