perjantai 6. kesäkuuta 2014

Sadetta ja aurinkoa… ihana kesä!

Ihana lämpö on palannut ja juuri sopivasti mun loman alkuun! :) Haluan kuitenkin jakaa kanssanne kuvia viime viikon sadepäivien touhuista. Keräilen kaikenlaisia pahvipurkkeja ja -laatikoita koiria varten ja kun kaapit alkaa niitä pursuta, täyttelen niitä nameilla ja heitän lattialle. Koirien mielestä tämä on superkivaa, mutta typyjen tyylit namien saamiseksi on kyllä kovin erilaiset.

Piitun taktiikka on, että purkki tuhotaan mahdollisimman nopeasti ja jos siinä hötäkässä puolet nameista on ympäri kämppää, ei se niin tarkkaa ole, seuraavan kimppuun! Myöhemmin ehtii sitten kaivella niitä sohvan alle lennelleitä… :)



Siiri on paljon maltillisempi, se tahtoo huolellisesti pureskella purkkia auki ja tarkasti kerätä joka namin talteen pienestä kolosta. Se jää välillä myös vaan purkki suupielessä katselemaan Piitun riehuntaa ja mun pitääkin aina varmistaa, että Siirikin kuitenkin noita purkkeja saa eikä Piitu hosuessaan tuhoa kaikkia. Siiri myös tykkää järsiä tyhjiä purkkeja ihan vaan huvikseen, kun taas Piitua ne ei vois vähempää kiinnostaa sen jälkeen kun namit on syöty.




Hassut typyt! :)


Tällä hetkellä kesä kuitenkin antaa parastaan, aurinkoa ja lämpöä riittää. Mekin ollaan sisätiloista siirrytty taas enemmän ulos ja typyt ottaa kaiken ilon irti kesäresidenssin pihamaasta. :) Piitu muisti myös ikuisen lempilajinsa eli frisbeen heittelyn, se voisi riehua sen muoviläpyskän kanssa vaikka kuinka. Ihaninta on kun se välillä pölähtää frisbee hampaissa sisälle sitä heiluttelemaan ja odottaa, että JOKU lähtee sitä heittelemään. :)

Lämmintä kesänalkua, tämä lomalainen lähtee nyt ulos! Tosin siivoamaan autoa, mutta ei ainakaan palella… ;)

2 kommenttia:

  1. Hiihii, mitä kuvia työn touhusta :) En olekaan pitkään aikaan antanut noita koirille, vaikka ne niitä rakastaa! Ja meillä kans silputaan noi ennen kaikkea. Mukavaa viikonloppua, nautiskele lomasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täplät tykkää noista kyllä kans paljon, mutta aina ei jaksa sitä sotkua ;)

      Kiitos, varmasti nautin! :)

      Poista