maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kotkan ruusut

Takana ihana viikonloppu mitä parhaimmassa seurassa! :)

Lauantaina pakkasin täplätypyt autoon ja suuntasin autonnokan kohti Kotkaa ja Elemental's kasvattaja Tiinan residenssiä. Mutkia toki matkaan hiukan tuli, navigaattori sekosi täysin, kun tietöiden vuoksi jouduin kiertoteille. Pienen Kotka-sightseeingin jälkeen pääsimme navigaattorin kanssa yhteisymmärrykseen päämäärästä ja löysin perille. ;)


Lauantai-ilta kului pilkullisten höyrytessä pihalla ja meidän ihmisten nauttiessa toistemme seurasta sekä hyvistä ruuista ja juomista. Menttaalikakaroista paikalla oli Hessu, Miisa ja Siiri sekä tietty Lara-äippä. Ulkopuolisina vahvistuksina mukana häsäsivät lisäksi Anssi ja Piitu. Porukan riemua oli mahtavaa seurata ja Lara nautti peuhatessaan jo aikuistuneiden kakaroidensa kanssa. Piitu ja Hessu kokivat sielujen sympatiaa ja painelivat yhdessä ympäri kuistia ja välillä nurmikkoakin… :) Siiri ja Miisa nyt vaan ovat parhaat kaverit ja se näkyi nytkin heti. Anssi roikkui kyllä kiitettävästi porukassa ja varsinkin Siirin kanssa vetivät melkoista rallia! :)


Reippaan illan (ja jalkapallon ;) ) jälkeen kenelläkään, sen enempää kaksi- kuin nelijalkaisillakaan, ei ollut ongelmia saada unta. Suurinpiirtein reippaana ponkaisimme sunnuntaiaamuna ylös ja lähdimme viettämään täplikästä päivää Kotkan kv-koiranäyttelyyn eli Kotkan Ruusuun. Paikanpäälle saapui myös Ringo vahvistamaan menttaalijengiä.

Pii valppaana <3

Näyttelyssä pojat edustivat upeasti! Avoimessa luokassa Hessu oli ERI2 SA PU4 ja Ringo ERI3. Tytöt eivät paljon hävinneet. Avoimessa luokassa myöskin Lara oli ERI3, Miisa ERI4 ja Siiri EH (Sipen arvostelu: "Erittäin hyvän tyyppinen, feminiininen narttu, jolla viehättävä pää. Hyvä kaula. Hieman etuasentoiset lavat. Luusto saisi olla vankempi ja lanne-osa lyhyempi. Erinomainen pilkutus. Liikkuu hieman kapeasti takaa ja takapotku saisi olla voimakkaampi. Miellyttävä luonne"). Kasvattajaluokassa Elemental's (Hessu, Siiri, Miisa, Ringo) oli toinen kunniapalkinnolla! Kaikki lapaset edustivat tyynesti ja kauniisti, on meillä kauniit ja mahtavat kakrut!

Ringo ja Hessu kehässä

Menttaalileiri kehänlaidalla
Päivän päätteeksi täplät pääsivät vielä metsään purkamaan loputkin energiansa. Veljekset vähän ottivat yhteen porukan herruudesta, mutta hommasta selvittiin pienillä naarmuilla ja loppulenkki sujui ongelmitta. Nuoret miehet…

Tampereen osasto kiittää vielä kerran yösijasta ja herkullisista ruuista Tiina ja Tomi! Kiitos myös Tanja, SP ja Esa, oli taas kerran huippua! <3

Kasvis ja lauma <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti