torstai 29. toukokuuta 2014

Sadepäivien viettoa

Mun typyt ei tykkää sateesta. Yhtään. Piitu kestää paremmin, mutta Siiri vaan kulkee mun vieressä ja tökkii reiteen kuin sanoakseen, että "hei, täällä sataa... hei, oikeesti, täällä sataa." Aina mä silti sitkeästi ne raahaan ulkoilemaan, mutta sen verran inhoan kastumista itsekin etten nyt ihan kaatosateessa viitsi tallustaa.

Tänään päädyin vajaan tunnin metsäilyyn ja täplillä olikin yllättäen ihan hyvä meno huolimatta pienestä tihkusateesta. Eilen vähän eksyttiin ja lenkistä tuli aiottua pidempi, joten hirveästi ylimääräistä virtaa ei tänään löytynyt, enemmänkin sellaista reipasta hengailua. Ehkä tästä syystä tunnelma lenkillä oli jotenkin rauhottava ja silmänilona lisäksi kaunis sateinen metsä. Ei hassumpaa sadepäivän viettoa siis.



Ylläoleva kuva on epätarkkuudestaan huolimatta yksi lemppareistani tuosta kaksikosta. Se on otettu n. vuosi takaperin mutta kuvastaa nyt hyvin tämän päivän löhöilyä. :)

Aktivointina otin vähän yleistä höntsäilyä. Siiri harjoitteli sivulletuloa (ollaan vielä ihan alkutekijöissä tässä), paikkamakuuta ja näyttelyseisomista. Piitu touhusi samoja mukana ja lisäksi se sai tehdä lemppariaan eli pyörimistä. Itse olin nyt vaan jotenkin ihan "kuutamolla" ja aika pian unohdin hinkkaamisen ja keskityin hassuttelemaan. Toisaalta Siiri on aina ollut vähän vakava keskittyjä eli sen kanssa pitäiskin noissa tilanteissa ehkä vähän hölmöillä jotta se ottais vähän rennommin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti