torstai 2. tammikuuta 2014

Onnellista uutta vuotta 2014!


Tällä kertaa vuosi vaihtui meidän osalta Oulun Nallikarissa, josta tuo kuvakin on. Olemme usein yöpyneet siellä koirien kanssa lomamökeissä ja aina olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Mökit ovat siistejä ja asiallisia kaikkine mukavuuksineen, mutta eivät "liian hienoja" jotta koirien kanssa pitäisi koko ajan miettiä niiden olemista ja kulkemista. Suosittelen koirien kanssa matkaaville! :)

Typyt suhtautui vuodenvaihteen juhlintaan tyynesti sisätiloissa. Piitu toki kuurona ei niitä kuulekaan, mutta ulkona se on joskus vähän hämmentyneenä haistellut savuista ilmaa. Oulun maisemissa se ei moista kerinnyt huomaamaan, kun oli niin paljon muutakin haisteltavaa. :) 

Siiri ei ole raketeista välittänyt ulkona sen enempää kuin sisälläkään, mutta tein vähän tyhmästi sen kanssa. Olimme veljeni luona ja heidän koiransa Rölli pelkää rakettien pauketta. Illalla n. klo 22 kuulosti hiljaiselta ja ajateltiin ihan pikaisesti käyttää koirat pissalla... No, ei ollutkaan niin hiljaista ja Rölli haukkui paukahduksille. Tämä sai Siiri hämmentymään ja sekin alkoi vähän jännittää pamahduksia. Onneksi myöhemmin mökillä se ei niistä enää välittänyt, joten toivotaan että jännitys unohtui ennen kuin kunnolla alkoikaan.

En ole ikinä tehnyt uuden vuoden lupauksia. Pääasiassa, koska en usko ikinä pystyväni pitämään niitä ja sitten vaan turhaan harmittaa. Perus "pessimisti ei pety"-meininkiä siis. :) Nyt kuitenkin innostuin pohtimaan uuden vuoden lupauksia kotimatkalla ja rohkaistuin tänä vuonna lupaamaan pari:
- Siirin kanssa on etsitään kiva harrastus ja muutenkin taas aktivoidun useammin puuhailemaan muutakin kuin lenkkeilyä typyjen kanssa
- omien elämäntapojen palautusta ruotuun

Muuta en lupaa, mutta eiköhän noissakin ole jo tarpeeksi. Katsotaan miten naisen käy! :) 


1 kommentti:

  1. Vau mikä kuva! Upea!

    Onnellista uutta vuotta, ja rapsutukset pilkkutypyille! <3

    VastaaPoista