keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Hyviä uutisia!

Tänään käytiin kontrollikäynnillä eläinlääkärin luona. Siiriltä otettiin kontrolliverikokeita ja ultrattiin rakko ja suolisto. Siirillähän on näkynyt uraattikiteitä niin pissassa kuin rakossakin jonkin verran, nyt mahdollisesti yksi kide siellä hillui, mutta muuten rakko oli siisti. Suolisto oli ilmaton ja rauhallinen eli toipunut hienosti. Verikokeiden tuloksia vielä odotellaan ja Tylosinia jatketaan toistaiseksi. Jei! :)

Piitulla on ollut pissanäytteissä ennen joulua ensin korkea pH (8), ei kiteitä ja toisessa näytteessä pH 6 ja uraattikiteitä. Nyt näyte oli silmämääräisesti kirkas, tuloksia ei vielä ole. Rakossa ei saatu millään huljuttelullakaan näkymään yhtään kiteitä eli jei! :)

Ainoa harmitus on neitien painot. :/ Molemmat painoi 24,5kg ja se on noille vähän. Piitu on ollut normaalisti 27kg ja Siiri 29kg eli jotain tarttis tehdä. Siiri on selvästi laiha tämän viimeisimmän ripuliepisodin jäljiltä eli tarvitsee ihan lisää lihaa luiden päälle, mutta molemmat tarvitsevat nyt myös lihaskunnon parannusta. Nyt kun masut on taas kunnossa, kiskotaan vaatetta niskaan ja töppöstä tassuihin ja lisätään hiljalleen liikuntaa. Tuleepahan emännänkin elämäntaparemonttiin vauhtia... ;)



1 kommentti:

  1. Jee, hienoja uutisia! <3 Ja aivan mainio kuva taas: Siiri on ylväs kuin Englannin kuningatar, ja Piitu... on Piitu! :D

    VastaaPoista