perjantai 17. tammikuuta 2014

Ihana talvi!

Tänään päätin, että remmin päässä hissuttelu saa riittää ja lähdin muutaman päivän tauon jälkeen metsäilemään typyjen kanssa. Kunnon vaatteet niskaan niin emännälle kuin koirille ja hienosti pärjättiin vajaa tunti. :) Piitu ei varsinaisesti  arvosta noita tossujaan, mutta kyllä se pikkuhiljaa taas alkaa niihin tottua ja tänään se jo jopa vähän riekkui Siirin kanssa. Siiriä nyt ei tapansa mukaan mikään vaatekappale haittaa, täysiä vaan! 


Metsässä oli niin kaunista, että näppien jäätymisenkin uhalla oli pakko kaivaa puhelimen kamera taskusta ja ikuistaa muutamia hetkiä. Pakkasesta huolimatta on niin huippua, kun ei koko ajan ole pelkkää pimeyttä, kuraa ja vesisadetta. Ihana talvi tuli vihdoin! <3
 

Päivän kruunasi hyvät uutiset eläinlääkäristä. Piitun pissa oli puhdas, ei kiteitä ja pH 7. Toki tätä osasin odotella, kun kerran rakossakaan ei mitään näkynyt. Siiri verikokeet oli muuten ok, mutta maksa-arvoissa on uudelleen pientä nousua, ilmeisesti tämän viimeisimmän ripulin seurauksena. Arvot kontrolloidaan myöhemmin ja mikäli nousua edelleen on, aloitetaan uudestaan Samylin maksan tueksi. Muuten kaikki on kunnossa! :)

2 kommenttia:

  1. En olis uskonut tätä ihan äkkiä sanovani, mutta mä melkein vähän kaipaan noita kovia pakkasia, ja sitä että lunta on vähän ja se on kevyttä pakkaspuuterilunta. Nyt kun viime viikonlopusta lähtien on rämpinyt metsässä tuossa märässä ja painavassa lumessa niin sen sanon että en tykkää. :) Mutta Piitulla on ihanat tossut, awww! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä kaipaan kans välillä vaikka ihan kiva onkin kun ei naama repee irti ulkoillessa. Mutta en ois uskonut sun noin sanovan! :D Ja Pii ei arvosta sen tossuja... ;)

      Poista