perjantai 3. lokakuuta 2014

Rallytoko-haaste

Aikaisemmin jo mainitsin, että poden motivaatiopulaa rallyn suhteen ilman säännöllisiä treenejä. Ystäväni Katja, joka myös Siirin siskon emäntänä tunnetaan,  keksi tähän loistavan ratkaisun! Niinikään rallyn harrastajana hän heitti Facebookissa rallytoko-haasteen, johon tartuin innolla.

Idea on, että linkataan vuorotellen toisillemme joku alokasluokan kylteistä. Tätä kylttiä sitten harjoitellaan ja yhdessä voi toki myös pohtia ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin. Harjoittelun jälkeen linkataan aina siis uusi kyltti ja näin ainakin minä saan jotain pontta harjoitteluun.

Ensimmäisenä kylttinä saimne vasemmalle kääntymisen. Se on meille melko haastava näin tauon jälkeen, mutta eilen hiekkakuopan laajalla alueella sain Siirin seuraamiseen vauhtia niin että käännös onnistui pari kertaa loistavasti. Piitu touhottaa nyt taas innoissaan niin, etten saa vakavalla naamalla tehtyä mitään sen kanssa.... :) No, onnistuttiin mekin pari ok käännöstä tekemään.

Viikonlopun vietän rentoutuen ystäväni luona ja alkuviikosta palautan haastetta... tiedoksi vaan Katja! :) Mukavaa viikonloppua kaikille, haasteidean saa napata vapaasti!

Uniset täplätypyt <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti