maanantai 6. lokakuuta 2014

Lomatunnelmissa edelleen...

Ensimmäinen lomaviikko on nyt takana ja siihen on sisältynyt paljon ihania asioita. Aurinko paistoi useimmiten pilvettömältä taivaalta, joten koirien kanssa tuli lenkkeiltyä tavallistakin enemmän ihaillen syksyn väriloistoa. Vanhojen ja tuttujen lisäksi me löydettiin myös uusia lenkkireittejä ja käytiin ihailemassa maisemia mm. Kangasalan Kirkkoharjulla.

Viikonlopun vietin parhaan ystäväni luona. Se kului lenkkeillen, saunoen ja nauttien hyvästä seurasta herkullista ruokaa unohtamatta. 

Agilityssä siirryttiin talvikauteen ja se korkattiin eilen väsymyksestä huolimatta hyvällä vireellä. Lelulla hetsasin Siirin virettä ylös ja onnistuin siinä. Vauhti koitui keinulla ja parilla kepeille tulolla jopa ongelmaksi! :) Siiri oli viikonlopun jäljiltä oikeasti aika poikki, joten olen todella älyttömän tyytyväinen sen tsemppaamiseen ja tekemiseen. Kuten niin usein aiemminkin, homma sujuu kunhan mä hallitsen tekemiseni... ;)

Nyt on edessä vielä toinen viikko lomailun merkeissä ja siihen kuuluu paljolti samoja elementtejä kuin ekaankin eli kaikkea kivaa hyvässä seurassa on edessä! :)

Kaupunkilenkkeilyä Kalevankankaan hautausmaan kupeessa
 

2 kommenttia:

  1. Voi että, kuulostaa ihanalta lomailulta ja nyt voi kyllä luonnosta sekä väreistä nauttia! Mukavaa loman jatkoa ja karvaisille rapsutuksia :)

    VastaaPoista