torstai 22. lokakuuta 2015

Syksyn kuulumisia

Sateen ropistessa pitkästä aikaa ikkunaan, on hyvä hetki kerrata menneen syksyn kuulumisia. Aurinkoisten syyspäivien lumoa voi muistella tämän postauksen kuvien avulla, joita olen räpsinyt pitkin syksyä lenkkien lomassa.
Lenkkeilyn lisäksi Siiri on jatkanut agilityä ja syksyn tullen  siirryimmekin harrastamaan TamSK:n uuteen upeaan halliin. Kyllä nyt kelpaa! Siiri onkin aloittanut varsin hyvällä vireellä syksyn treenikauden ja olen saanut tosissani pinkoa, kun vauhtia on alkanut löytyä. Erityisesti viime sunnuntaina oli ihan mahtavaa päästä treenaamaan 2. luokan hyppyrataa ja huomata, että me selvittiin siitä. Valkku-Sannan korjaukset koski vain mun suunniteltuja reittejä oikaisten niitä ajan säästämiseksi ja Siiri selvitti kaikki tarkasti ja vauhdilla, kunhan mun ohjaus vaan oli kunnossa. Niin huippuhyvä fiilis jäi! :)

Piitu pääsi myös viime sunnuntaina vähän höntsäilemään agilityä ja voi sitä tohelluksen määrää! Se murunen on vaan niin innoissaan, että koko touhu meni melkoiseksi sähellykseksi. Parin kerran jälkeen suurin into saatiin hallintaan ja jotain järkevääkin tehtyä ja Piillä oli niin kivaa! :)


Terveyspuolella kuuluu melko hyvää syksystä huolimatta. Piitu hömpöttää menemään omana hömelönä itsenään. Toki takaosa heikkenee hissukseen, mutta melko vähän se toistaiseksi vaikuttaa meidän arkeen. Se tekee edelleen samat lenkit Siirin kanssa ja innostuu herkästi melkoiseen ralliinkin vielä.


Siiristä otettiin keväällä verestä allergiatestit ulkoisten allergeenien osalta ja punkkien sekä homeiden kohdalla näytti postiivista. Ruokintaan ei Siirin herkän suoliston vuoksi nyt lähdetty tekemään muutoksia vaan aloitettiin syyskuun alussa siedätyshoito. Toistaiseksi näyttää hyvältä, joten olen varovaisen toiveikas. Siirin iho ja karva ei ole koskaan ollut näin hyvä syksyllä ilman kortisonia ja toivon todella että tästä vihdoin saadaan lopullinen apu!


Nyt jään odottamaan maanantaina alkavaa lomaa ja toivotan tunnelmallista loppusyksyä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti