sunnuntai 16. elokuuta 2015

Superfoodia ja mielenrauhaa

Pikainen juttu täältä loman keskeltä... Me käppäillään typyjen kanssa usein metsässä, tänään viimeksi ja pohdin siinä kävellessäni metsän ihanuutta ja sen merkitystä mulle. Metsä on itselleni rauhoittava paikka ja tykkään älyttömästi seurata ja haistella sen muutoksia vuodenaikojen vaihtuessa. Tällä hetkellä parasta on puiden väleistä siivilöityvä valo, vahva kesäisen metsän tuoksu ja perisuomalainen superfoodi eli MUSTIKAT! :)

Mustikat on nyt juuri niin hyviä, että niitä voisin pistellä suuhuni vaikka millä mitalla! Ja samaa mieltä on täplätypyt, ne syö innoissaan varvut tyhjäksi samalla kun mä yritän saada osan omaankin suuhuni tai ihan ämpäriin asti. :)

Menkäähän siis ihmiset metsään nauttimaan tuoreista, sinisistä ja niin makeista marjoista ja rauhoittukaa samalla arjen pyörityksen keskellä. Me jatketaan typyjen kanssa lomailua ihanassa kesäsäässä! :)

2 kommenttia:

  1. Sä varmaan oot todella innoissani tästä, mutta...annoin blogillesi Liebster Award -tunnustuksen. ;) http://vitadimorbidalana.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-tunnustus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Nämä haasteet ei niin ole mun juttu, mutta katsotaan jos myöhemmin vaikka innostuisin. Kiitos kuitenkin! :)

      Poista