perjantai 24. heinäkuuta 2015

Sateita ja loman odotusta

Viileä kesä mennä jolkottaa eteenpäin vaikka välillä tuntuu, ettei se ole edes kunnolla alkanut vielä. Vaikka en ole tukahduttavien helteiden ystävä, alkaa tämä jatkuva haalea lämpö tuntua tylsältä ja kaipaisin kuitenkin edes hetkeksi kunnon lämpöä ja aurinkoa. Syksyksikään ei ole tiedossa mitään aurinkolomailua eli nyt toivoisi saavansa vähän valoa varastoon pitkän syksyn varalle. Huoh.


Täplätypyt tahtoisi myös lämpöä, että pääsisivät nauttimaan lämmöstä pihassa ja makoilemaan auringossa. Lenkkeily on ajoittain myös melko haastavaa kun vesisade ei oikein ole kummankaan mieleen… Erityisesti Siiri on melkoisen järkyttynyt aina kun se raahataan sateessa ulos. No, onneksi agility kuitenkin sujuu vaikka välillä ropisisi sadettakin niskaan!

Mulla olis vielä viikko töitä ja sitten alkaisi kauan odotettu LOMA! Lomailu alkaakin tehokkaasti pohjoisesta saapuvien vieraiden kanssa touhuten ja täplätypytkin taitavat saada Rölli-herran kaverikseen. Sitä odotellessa puristan nyt tiukan työviikon vielä pakettiin.

Aurinkoa toivotellen...


2 kommenttia:

  1. Moikka lomalainen! <3 Nyt kun sulla on aikaa niin muistin sinua blogissani haasteella, ettei tekeminen ainakaan ihan heti lopu! :D Ihanaa lomaa ja rapsutuksia pilkuille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha, muistin nyt vasta tämänkin haasteen heittäjän... <3 No, katsotaan jos innostun haasteilemaan myöhemmin. :)

      Poista