torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, samat kujeet!

Vuosi vaihtui kovin lauhassa säässä ja kurakelit palasivat jälleen "iloksemme". Itse vietin vuodenvaihteen työn merkeissä ja täplätypyt vastaanottivat uuden vuoden vanhempieni luona. Rakettien räiske ei neitoja häirinnyt eli rauha säilyi koko yön. 
Uudelta vuodelta en nyt odota suuria muutoksia, samojen harrastusten parissa jatketaan Siirin kanssa ja myös Piitua on tarkoitus ottaa dallumaiseen rally-tokoon mukaan. Lähinnä toivon tervettä ja tasapainoista vuotta.

Hetkeksi palaan vielä vanhaan vuoteen talvisten kuvien myötä. Jouluna meillä oli vieraita ja alla kuvia joulun ajan lenkeiltä. Mukana riekkui myös veljeni perheen Rölli-koiruus. Hyvin jo ikääntyvä herrasmies jaksoi täplikkäiden menossa. :)
Kuvien laatu ei sään hämäryydestä johtuen päätä huimaa, mutta iloinen tunnelma niistä toivottavasti välittyy. :)




Pientä piristystä hämäriin kuviin kuvankäsittelyllä :)



Vuoden viimeisiä päiviä riemastuttamaan saapui Siirin sisko Hetta kera Aava-labbiksen ja ihmistensä pohjoisesta ja toki riekkutreffit piti sopia. Juoksuista hiukan kärttyisä Hettusiinikin intoutui leikkimään, kun Siiri-sisko sitkeästi painosti. :) Ja Piitu oli varsin pirteällä tuulella ja höykyytti Siiri ympäri pusikoita. Alla kuvia viime vuoden viimeisen pakkaspäivän riemuista. :)



Siskosten tanssi :)


Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

2 kommenttia: