lauantai 1. helmikuuta 2014

Pakkaspäivien riemua

Kireimmät pakkaset lienevät takanapäin ja ihan hyvä niin. Alkoihan se kylmyys jo vähän tällaista talven ystävääkin välillä ahdistaa. Sitähän ei käy kieltäminen, että aurinkoisen talvipäivän kauneus on omaa luokkaansa, joten tässäpä vielä muutama kuva parin päivän takaa. Tehtiin typyjen kanssa pitkästä aikaa lenkki Alasjärven rannoilla ja jäälläkin käytiin tuulesta huolimatta. Typyillä oli kivaa! :)

Siirille tuntuu edelleen ankka-tapioka ruoka sopivan ja se on kaikin puolin oma veikeä itsensä eikä masu enää vaivaa. :) Piitu on myös hiljalleen tottunut talven mukanaan tuomaan pukeutumispakkoon ja alkaa taas olla pirteämpi. Se suostuu jopa Siirin kanssa pelailemaan ja välillä niinkin kovalla innolla, että Siiri katsoo parhaaksi syöksyä pusikon puolelle. Sinne Piitu-hienotassu ei nimittäin hevin seuraa... ;)

Vauhdikkaita talvipäiviä muillekin! :)

4 kommenttia:

  1. Vaikka aurinko tahtookin pysyä piilossa lauhemmalla kelillä, niin kyllä mä tykkään kun pakkanen pysyy alle 10 asteen... Jäälenkkeily on kyllä ihan superhauskaa!

    Sulle löytyisi meiän blogista haaste :)
    http://jalidallu.blogspot.fi/2014/02/pentuvaroitus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan se on että lauhemmalla kelillä on kivempi olla ulkona ja ainakin mun typyt tykkää, kun ei tarvi takkeja pitää menossa mukana. :) Kiitän haasteesta ja vastaan siihen kun pääsen kotikoneelle. :)

      Poista
  2. Ääh miten ihania kuvia, en melkein kestä! <3 Piitu on niin pätevän näköinen punaisessa takissaan, voi että! <3 Ja tuossa yhdessä kuvassa näyttää ihan siltä kuin se ottaisi aurinkoa. :) Mahtavaa että Siirille on löytynyt sopiva ruoka, ankka-tapioka kuulostaa siltä ettei se voi olla kuin hyvää (ja kallista, huoh!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piitu muuten tekee usein noin, että se näyttää ottavan aurinkoa. :D Toivon tosiaan että tuo ruoka hetken nyt sopisi... nimim. pessimisti ei pety! ;)

      Poista