sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Lontoo, Lontoo, Lontoo...

Totta se on, marraskuu on Lontoossa parempi! Viime keväänä ihastuin Lontoon vilinään niin, että uudelleenhan sinne oli päästävä. Matkaseura oli sama ja huippureissu oli tämäkin! :) Ilmat suosivat jälleen ja vain muutama pieni sadekuuro sattui koko aikana. Aurinkokin pilkahteli parina päivänä ja mieli virkistyi ihanissa puistoissa kierrellen sekä upeita jouluvaloja ihaillen.

Otin melko vähän nyt kuvia, koska valo ei oikein tahdo syksyn hämäryydessä riittää kunnolla, mutta jotain tuli napsittua kuitenkin ja tässä tunnelmia viikon ajalta…

Lähipuisto oli tällä kertaa Kensington Garden, joka on osa Hyde Parkia. Kaunis myös syksyn väreissä.


Oxford Streetin jouluvalaistusta

Bayswaterin metroasemalta



London Eye ja pala kaunista St. James Parkia

Yhden päivän vietimme Hampton Courtissa ja vierailimme keskiaikaisessa linnassa tutustuen mm. Henrik VIII elämään sekä ihaillen linnan huikean kaunista puistoaluetta. Tätä suosittelen ehdottomasti, paikalle pääsee helposti junalla ja linna ympäristöineen on ehdottomasti kokemisen arvoinen.




Suklaahuone Hampton Courtin linnassa. 

Viimeinen päivä kului haikeissa tunnelmissa Notting Hillissä, eriyisesti ihailimme Portobello Roadin markkinatunnelmia. Kyllä, kävimme myös kuvaamassa itsemme sillä tietyllä sinisellä ovella… :)




Voi ihana Lontoo… until next time… ;)

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava ja ikimuistoinen reissu, ja ihan mahtavia kuvia!!! ♥ Iso kiitos vielä a-luokan seurasta ja ihan kaikesta!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan itsellesi, oli kyllä niin huippua! <3

      Poista