perjantai 4. huhtikuuta 2014

Ihana kevät!

Tässä varhaisen kevään olemuksessa on jotain taianomaista. Se hento, mutta vahva päättäväisyys, jolla se puskee talven jäätävän vallan alta esiin on jotenkin koukuttavaa. Olen viime aikoina kyllästyttänyt koirat pysähtymällä kuvailemaan luonnon keväisiä ihmeitä ja tässä teille nyt kuvia viimeisten parin viikon ajalta. Osassa seikkailee toki myös täpläkaksikko sekä typyjen Rölli-serkku. :)

Siiri on toipunut operaatiostaan loistavasti ja röntgenlausunnotkin tuli kennelliitosta supernopeasti. Selkää en virallisena kuvauttanut, mutta lonkat ja kyynärät kylläkin ja ne palautui hienolla tuloksella B/B ja 0/0!!! :) Tämä tietää sitä, että me aloitellaan vihdoin agilitya toukokuussa! Jee! :)

Ihanaa kevään jatkoa ystävät! :)

3 kommenttia:

  1. Onnea hyvistä lonkka/kyynärtuloksista! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia, ja voi miten ihanasti kirjoitat keväästä! <3 Olen ihan samaa mieltä, ja etenkin tänään aamulenkillä (joka oli samalla Ropsun pitkä synttärilenkki :) oikein mietin tätä asiaa, kun olin juuri yöllä lukenut tämän. <3 (Tuon toiseksi alimman kuvan ottaisi tosiaan vaikka tauluksi seinälle, oih!!)

    Mutta arvaa mitä! Haastoin sinut (koska tiedän että olet koiraihmisen lisäksi myös kirjaihminen), käy blogissani kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista