tiistai 31. maaliskuuta 2015

Haastetta Nemolta!

Nemo haastoi meidät ja päätähdeksi syttyi nyt myös vanhemman oikeudella Piitu. 

1. Olen... Piitu eli Pinewater's Damsel, jo veteraani-iän saavuttanut dalmatiankoiranarttu, oman elämäni kuningatar (toim. huom. hessu hopo...)

2. Parhaat päikkärit nukun... Mamman kainalossa sohvalla, ehdottomasti. <3

3. Paras kaverini on... "pikkusisko" Siiri, joka toimii myös korvinani tarvittaessa

4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina... Aivan sama mitä, kunhan sieltä aina löytyisi jotain!

5. Kun minua pyytää tuomaan lelua, kannan omistajani eteen... Ei tarvitse pyytää ja ihan mikä lelu ekana suuhun sattuu käy, lelun riepotus on parasta!

6. Kotihiiri, agilitykiitäjä ja vai palkintorohmu? Agikiitäjä tietyissä rajoissa, palkintojakin kaapista löytyy ja kotihiirenäkin olen vailla vertaa. Täydellinen paketti siis!

7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Kaikki ne kerrat kun olen päässyt mamman kanssa höntsäämään agiradalle ja kai tuo Siiri laumaan tulo nyt pitää myös mainita...

8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Jaa-a, olen muuttunut iän myötä hiukan valikoivammaksi kuin aikaisemmin, mutta yleensä kaikki kaverit käy!

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Aurinkoista kevättä!

Kyllä me täplätypyjen kanssa täällä ollaan edelleen, mutta nyt olen vaan äärimmäisen laiska ollut tämän blogin suhteen. Toisaalta mitään kovin ihmeellistä ei ole tapahtunutkaan, joten varmaan siksikin nyt on ollut vähän hiljaisempi vaihe.

Harmauden vihdoin väistyttyä oma mieli on virkistynyt ja kevään läheisyys tuntuu luonnossa selvästi. Aurinko hellii talven jälijiltä ja lumet sulavat melkein kohisten. Katupölyä pakoon pääsee hyvin metsässä, jossa ilma on selvästi raikkaampi ja helpompi hengittää. Ja typytkin ovat paljon puhtaampia metsälenkin jälkeen kuin osin kuraisten, osin pölyisten katujen tallaamisen jälkeen.

Muutaman kovin jo keväisenkin kuvan myötä toivotan ihanaa ja aurinkoista kevään jatkoa! :) ps. yritän taas aktivoitua...


Siiri viimeisillä hangilla lempparilelunsa tyhjän juomapullon kanssa... :)
Piitu the parvekevahti <3