sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Lontoo, Lontoo, Lontoo...

Totta se on, marraskuu on Lontoossa parempi! Viime keväänä ihastuin Lontoon vilinään niin, että uudelleenhan sinne oli päästävä. Matkaseura oli sama ja huippureissu oli tämäkin! :) Ilmat suosivat jälleen ja vain muutama pieni sadekuuro sattui koko aikana. Aurinkokin pilkahteli parina päivänä ja mieli virkistyi ihanissa puistoissa kierrellen sekä upeita jouluvaloja ihaillen.

Otin melko vähän nyt kuvia, koska valo ei oikein tahdo syksyn hämäryydessä riittää kunnolla, mutta jotain tuli napsittua kuitenkin ja tässä tunnelmia viikon ajalta…

Lähipuisto oli tällä kertaa Kensington Garden, joka on osa Hyde Parkia. Kaunis myös syksyn väreissä.


Oxford Streetin jouluvalaistusta

Bayswaterin metroasemalta



London Eye ja pala kaunista St. James Parkia

Yhden päivän vietimme Hampton Courtissa ja vierailimme keskiaikaisessa linnassa tutustuen mm. Henrik VIII elämään sekä ihaillen linnan huikean kaunista puistoaluetta. Tätä suosittelen ehdottomasti, paikalle pääsee helposti junalla ja linna ympäristöineen on ehdottomasti kokemisen arvoinen.




Suklaahuone Hampton Courtin linnassa. 

Viimeinen päivä kului haikeissa tunnelmissa Notting Hillissä, eriyisesti ihailimme Portobello Roadin markkinatunnelmia. Kyllä, kävimme myös kuvaamassa itsemme sillä tietyllä sinisellä ovella… :)




Voi ihana Lontoo… until next time… ;)

lauantai 15. marraskuuta 2014

Pimeän marraskuun väsymys

Voihan väsymys... Marraskuu on mulle varmasti se hankalin kuukausi vuodesta. Rakastan talvea, lunta ja pakkasta eikä tämä pimeys, kura ja jatkuva harmaus sovi mun pirtaani YHTÄÄN. Kynttilät on ainoa valonpilkahdus tässä tasaisen tylsässä kuukaudessa. Onneksi kohta on joulu! Se tuo edes vähän sisäistä valoa tähän harmauteen, jos ei muuta. Vielä kun se olisi valkoinen...

Täpläneidot ei paljon vuodenajoista piittaa ja menoa riittää harmaudessakin. Ja onhan noita kauniitakin syyspäiviä ollut, jolloin pitkät metsälenkit on voimaannuttavia. Parasta oli kun saatiin lenkkiseuraksi Siirin kasvattaja perheineen ja Miisa-sisko. Siskoksilla olikin ihan villit rallit kun pitkästä aikaa tapasivat. :)

Agility Siirin kanssa rullaa hyvin. Välillä on toki huonompia treenejä, mutta me ei oteta tätä niin vakavasti. Välillä ongelmana on, että Siiri ei oikein kestä korjausta. Sen fiilis latistuu heti, jos joutuu moneen kertaan jankkaamaan yhtä kohtaa. Onneksi Sanna-valkku ymmärtää täplikästä sielunelämää ja näistä päästään aina kuitenkin hyvin eteenpäin.

Nyt tulee kuitenkin pieni tauko harrasteisiin sekä Suomen marraskuun sateisiin. Tämä leidi ottaa suunnan kohti Lontoon satei... siis auringonpaistetta! ;)

Piristeeksi harmauteen laitan tämän kuvan viime talvelta. Hankirallia auringonpaisteessa odotellessa... :)