sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Paluu arkeen

Kuten kaikki hyvä usein aikanaan, mun lomakin päättyi... Arkeen palaamista on kuitenkin todella paljon helpottanut huikaisevan kauniit pakkasaamut ja kuulaat syysiltapäivät. Pakkanen oli täplätypyille oudokseltaan taas pienoinen shokki, mutta eiköhän kylmyyteenkin taas totuta.

Harrastukset on vielä tämän viikon olleet tauolla meistä riippumattomista syistä, mutta ensi viikolla päästään Siirin kanssa jälleen agilityn pariin. Petrattavaa on myös meidän rally-tokohaasteessa, joten senkin pariin yritän palata alkavalla viikolla.

Syksyisten kuvien myötä ihanan värikästä lokakuuta! :)

maanantai 6. lokakuuta 2014

Lomatunnelmissa edelleen...

Ensimmäinen lomaviikko on nyt takana ja siihen on sisältynyt paljon ihania asioita. Aurinko paistoi useimmiten pilvettömältä taivaalta, joten koirien kanssa tuli lenkkeiltyä tavallistakin enemmän ihaillen syksyn väriloistoa. Vanhojen ja tuttujen lisäksi me löydettiin myös uusia lenkkireittejä ja käytiin ihailemassa maisemia mm. Kangasalan Kirkkoharjulla.

Viikonlopun vietin parhaan ystäväni luona. Se kului lenkkeillen, saunoen ja nauttien hyvästä seurasta herkullista ruokaa unohtamatta. 

Agilityssä siirryttiin talvikauteen ja se korkattiin eilen väsymyksestä huolimatta hyvällä vireellä. Lelulla hetsasin Siirin virettä ylös ja onnistuin siinä. Vauhti koitui keinulla ja parilla kepeille tulolla jopa ongelmaksi! :) Siiri oli viikonlopun jäljiltä oikeasti aika poikki, joten olen todella älyttömän tyytyväinen sen tsemppaamiseen ja tekemiseen. Kuten niin usein aiemminkin, homma sujuu kunhan mä hallitsen tekemiseni... ;)

Nyt on edessä vielä toinen viikko lomailun merkeissä ja siihen kuuluu paljolti samoja elementtejä kuin ekaankin eli kaikkea kivaa hyvässä seurassa on edessä! :)

Kaupunkilenkkeilyä Kalevankankaan hautausmaan kupeessa
 

perjantai 3. lokakuuta 2014

Rallytoko-haaste

Aikaisemmin jo mainitsin, että poden motivaatiopulaa rallyn suhteen ilman säännöllisiä treenejä. Ystäväni Katja, joka myös Siirin siskon emäntänä tunnetaan,  keksi tähän loistavan ratkaisun! Niinikään rallyn harrastajana hän heitti Facebookissa rallytoko-haasteen, johon tartuin innolla.

Idea on, että linkataan vuorotellen toisillemme joku alokasluokan kylteistä. Tätä kylttiä sitten harjoitellaan ja yhdessä voi toki myös pohtia ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin. Harjoittelun jälkeen linkataan aina siis uusi kyltti ja näin ainakin minä saan jotain pontta harjoitteluun.

Ensimmäisenä kylttinä saimne vasemmalle kääntymisen. Se on meille melko haastava näin tauon jälkeen, mutta eilen hiekkakuopan laajalla alueella sain Siirin seuraamiseen vauhtia niin että käännös onnistui pari kertaa loistavasti. Piitu touhottaa nyt taas innoissaan niin, etten saa vakavalla naamalla tehtyä mitään sen kanssa.... :) No, onnistuttiin mekin pari ok käännöstä tekemään.

Viikonlopun vietän rentoutuen ystäväni luona ja alkuviikosta palautan haastetta... tiedoksi vaan Katja! :) Mukavaa viikonloppua kaikille, haasteidean saa napata vapaasti!

Uniset täplätypyt <3